finture-kristal-04.480x0

Advies

Standaardadviezen of -rapporten? Die gaan direct de papierversnipperaar in. Bij een adviesopdracht spreken we samen het daadwerkelijke probleem door waarvoor een slimme oplossing nodig is. Tevens stellen we vooraf vast welke uitkomsten u wilt bereiken. Een adviesopdracht is echt maatwerk!

 

finture-kristal-03.480x0

Risicomanagement

De risico's in beeld. Wat nu? Uw organisatiedoelstellingen wilt u natuurlijk graag realiseren. Daarom is het van belang om risicomanagement effectief te implementeren. Geen eenmalige oefeningen, maar een degelijke planning & control cyclus, die gedurende het (school)jaar wordt uitgevoerd.

finture-kristal-02.480x0

Controlling en bedrijfsvoering

Voor ruime ervaring in bedrijfsvoering en controlling bent u bij Finture Interim & Advies aan het juiste adres. Of u nou behoefte heeft aan (full- of parttime) ondersteuning, een quick scan of een eenmalig kortlopend project: neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

finture-kristal-01.480x0

Projectmanagement

Het leiden van een project valt niet te onderschatten. Finture kan uw organisatie ontzorgen door de leiding van het programma of project op zich te nemen of te zorgen dat borging ervan plaatsvindt. Het zorgen voor bestuurlijke verankering is vanzelfsprekend.

finture-kristal-05.480x0

Opleiding en trainingen

Geen theoretische sessies, maar praktijkgerichte opleidingen en trainingen. Finture verzorgt diverse cursussen uit het standaardaanbod. In overleg verzorgen we een maatwerk in-company training. 

finture-kristal-06.480x0

Accountancy en interne audits

Dikke handboeken die in een lade verdwijnen en waar nooit meer wat mee wordt gedaan. Zonde! Dat is wat Finture Interim & Advies niet verstaat onder ondersteuning bij AO/IC. Wij kiezen voor een praktische insteek, die bruikbaar is tijdens de dagelijkse uitvoering.